Κλειστά τμήματα 3 – 5 ατόμων

Τα κλειστά τμήματα επιτελούν καθοριστικό ρόλο προκειμένου να επιτευχθεί υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Με αυτό τον τρόπο ο καθηγητής έχει τη δυνατότητα να επιβλέπει και να μελετά τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητή προκειμένου να βελτιστοποιήσει τις δυνατότητές του.


Καθημερινή προετοιμασία παιδιών δημοτικού

Αντιλαμβανόμενοι τις αντικειμενικές δυσκολίες των γονέων να αφιερώσουν ποιοτικό χρόνο στην καθημερινή μελέτη των παιδιών τους, δημιουργήσαμε ειδικά τμήματα για τους μαθητές του δημοτικού. Η καθημερινή σταθερή μελέτη βοηθά το παιδί να αποκτήσει συνέπεια και σύστημα στο διάβασμά του. Σκοπός των προγραμμάτων αυτών είναι να μάθουν τα παιδιά πώς να προετοιμάζονται για το σχολείο οργανώνοντας τον χρόνο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γεγονός που θα τα βοηθήσει αργότερα να ανταπεξέλθουν στις μεγαλύτερες απαιτήσεις του γυμνασίου και του λυκείου.


Έλεγχος προόδου με τακτά διαγωνίσματα

Θεμέλιο της δουλειάς μας αποτελεί η συστηματική καταγραφή των επιδόσεων των μαθητών προκειμένου να διαπιστώνονται εγκαίρως αδυναμίες πάνω στις οποίες θα δουλέψει ο επιβλέπων καθηγητής. Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές οδηγούνται στις εξετάσεις ψυχολογικά και γνωστικά έτοιμοι εφόσον έχουν αντιμετωπίσει ανάλογα θέματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.


Ενημέρωση γονέων

Βασικός παράγοντας της επιτυχίας του μαθητή αποτελεί η συνεργασία των καθηγητών με τους γονείς. Γίνεται τακτική ενημέρωση γονέων σε σχέση με την πρόοδο του μαθητή, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή βελτίωσή του.


Ειδικά τμήματα αποφοίτων

Για όλους αυτούς που αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό τους, έχουμε συγκροτήσει ειδικά τμήματα αποφοίτων στα οποία η ύλη διδάσκεται ολόκληρη από την αρχή και προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Στόχος είναι να καλυφθούν κενά και αδυναμίες από προηγούμενες τάξεις, να γίνει εμπέδωση της ύλης των εξετάσεων και να διδαχθούν θέματα αυξημένης δυσκολίας ώστε να εξασφαλιστεί η επιτυχία.

Δωρεάν test σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού

Το φροντιστήριό μας συνεργάζεται με την EDU JOB και παρέχει σε όλους τους μαθητές μας δωρεάν τεστ σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, με στόχο να δοθούν όλα τα δυνατά εφόδια για την επιλογή της κατεύθυνσης και της σχολής που τους ταιριάζει

Δωρεάν συμμετοχή στις εξετάσεις της ΟΕΦΕ

Το φροντιστήριό μας συνεργάζεται με την ΟΕΦΕ (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος) και συμμετέχει στη διεξαγωγή
των Διαγνωστικών τεστ Σεπτεμβρίου για τον εντοπισμό ελλείψεων, την αντιμετώπιση αδυναμιών, την αξιολόγηση δυνατοτήτων των μαθητών και για επιλογή ομάδας προσανατολισμού
των Επαναληπτικών Θεμάτων Α΄ και Β΄ Φάσης για επανάληψη της ύλης και κατάλληλη προετοιμασία για τις εξετάσεις Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

captcha